Menu

Arvingarna | 35 år av hits!

Göteborg

Trädgårn
lördag, 17 augusti 2024 kl:18:00

Arvingarna packar hitsen och drar på turné!
Det har gått över trettio år sedan Casper, Kim, Tommy och Lasseman började skriva låtar tillsammans i Partille. Ska man summera Arvingarnas karriärer så här långt kan man börja med över 20 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och 4 grammisar samt att de hela 6 gånger har de medverkat i Melodifestivalen.
Första Mello - bidraget och deras stora genombrott ”Eloise” tog dem till seger och en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. Fem år senare 1999 återkom de med ”De svär jag på” som tog en tredjeplats och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi” och ingen kunde missa killarnas återkomst till tävlingen med superhiten I DO 2019 eller när de tävlade senast 2021 med superhiten ”Tänker inte alls gå hem”. Över 30 år senare är Arvingarnas fortfarande ett av Sveriges mest populära och älskade band.
Kom och fira kärleken till musiken med oss i sommar! Lasseman, Casper, Kim & Tommy
Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 17 augusti 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad